alla kategorier
Nyheter

Låser upp nya möjligheter.

Tid: 2023-03-28 Träffar: 45

Giaber-företaget består av ett team av högt kvalificerade laterala tänkare med en passion för ingenjörskonst. Det erfarna teamet som har arbetat inom sektorerna utveckling, produktion, driftsättning och service i över 25 år nu, lyssnar exakt på vad du har att säga. För du kan bara utveckla kundfokuserade lösningar om du förstår kraven.

图片 1

Giaber-företaget har sitt huvudkontor i XIAN SHAANXI, KINA. Tack vare sin omfattande pool av välutbildad och skicklig personal och ingenjörer erbjuder XIAN en avgörande platsfördel för våra ingenjörstjänster. Prototyper designas och tillverkas direkt i SHAANXI. Produktionen utförs av externa produktionspartners i ZHEJIANG och i GUANGZHOU.

GUANGZHOU företagets verksamhet är koncentrerad till affärsutveckling, marknadsföring, service, rådgivning, projektutveckling och projektledning för energilagringssystem och system för förnybar energi.

图片 2

Företagets verksamhet i Shenzhen är huvudsakligen engagerad i utveckling, marknadsföring och projektgenomförande av multifunktionella jordbruks-UAV och intelligenta jordbruksmarksystem.

2

Shaanxi-företagets verksamhet är ansvarig för design, produktion och marknadsföring av nukleär strålningsdetektor och har redan släppt ut en mängd bärbara detektorer på marknaden.

Tekniken speglar tidsandan. Tekniken visar framsteg. Det får saker att röra på sig, ger en dynamik och det inspirerar dig. Oavsett om du vill sätta dina tekniska idéer på papper, vill implementera ett koncept för Intelligent Multipurpose UAV, drivsystem eller energilagringssystem - vårt mål är att ge dig en innovativ och ekonomisk lösning. När vi gör det använder vi de bästa ingenjörerna, den senaste mjukvaran, förstklassiga och pålitliga komponenter och det roliga vi får ut av tekniken.

Om du vill lära dig mer om vår teknik och samarbeta med oss, vänligen kontakta oss.

Giaber innovation co., LTD

Kontaktperson: Anna Zhou / Sisi Dong

e-post: [e-postskyddad] / [e-postskyddad]

WhatsApp: +8618791960501 / +8615002905503

Heta kategorier