alla kategorier
Om Oss

Om Oss

Hem> Om Oss

Företagsprofil

odefinierad

Giaber-företaget består av ett team av högt kvalificerade laterala tänkare med en passion för ingenjörskonst. Det erfarna teamet som har arbetat inom sektorerna utveckling, produktion, driftsättning och service i över 25 år nu, lyssnar exakt på vad du har att säga. För du kan bara utveckla kundfokuserade lösningar om du förstår kraven.

Giaber-företaget har sitt huvudkontor i XIAN SHAANXI, KINA. Tack vare sin omfattande pool av välutbildad och skicklig personal och ingenjörer erbjuder XIAN en avgörande platsfördel för våra ingenjörstjänster. Prototyper designas och tillverkas direkt i SHAANXI. Produktionen utförs av externa produktionspartners i ZHEJIANG och i GUANGZHOU.

GUANGZHOU företagets verksamhet är koncentrerad till affärsutveckling, marknadsföring, service, rådgivning, projektutveckling och projektledning för energilagringssystem och system för förnybar energi.

Företagets verksamhet i Shenzhen är huvudsakligen engagerad i utveckling, marknadsföring och projektgenomförande av multifunktionella jordbruks-UAV och intelligenta jordbruksmarksystem.

Shaanxi-företagets verksamhet är ansvarig för design, produktion och marknadsföring av nukleär strålningsdetektor och har redan släppt ut en mängd bärbara detektorer på marknaden.

Tekniken speglar tidsandan. Tekniken visar framsteg. Det får saker att röra på sig, ger en dynamik och det inspirerar dig. Oavsett om du vill sätta dina tekniska idéer på papper, vill implementera ett koncept för kraftelektronik, drivsystem eller energilagringssystem eller om du vill bygga en berg-och dalbana – vårt mål är att ge dig en innovativ och ekonomisk lösning . När vi gör det använder vi de bästa ingenjörerna, den senaste mjukvaran, förstklassiga och pålitliga komponenter och det roliga vi får ut av tekniken.

VÅR FABRIK

Heta kategorier